Senaste Inlägg

Tvättar.....-.-

Tjingeling alla raringar!!!

just nu ( har vart nån timme nu) sitter jag o tråkar framför datan o messar med kompisar... samtidigt som jag tvättar! jag måste packa o städa ordentligt för typ fem imorn bitti drar jag o familhjen till småland!!! :D vi sak möta några kompisar där från tyskland!!!!

mm jag har smaskat på massa jordgubbar i veckan. ätits med glass, choklad doppade, grädde, socker o en grejsimojs som jag inte vet vad den heter... men den e ganska ok även om den var lite för mäktig för mig :)
 Här kmr receptet:
1 hel mascarpone ost
1 ägg gula
3 msk lemon curd
3 msk florsocker

blanda ihop dem o sen tar ni o vispar lite grädde som ni vänder ner i smeten. om ni blandar förstör ni fluffet o hela skiten.

o sen är det bara att servera tsm med jordgubbar ^^ yummie!

Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy ♥ ♥ ♥

FUUUUUUUUUUUUCCK!!!!!!!!!!!


uch fyfan nu blir jag sur tyvär raringar går det inte att ladda upp dem :(

Tråååkigt!!!!

hejsan hoppsan!!!

hm vaknat till o från från åtta imorse o tänkte oki klockan ett då går jag upp! ... haha ne då somnade jag om o drömde om... a vad det nu var jag drömde  om X) så jag gick upp typ tjugi i 2 . åt lite flingor med br i i en tallrik med yoghurt :P yummie!!! sen har jag bara surfat lite o glot på tv.... haha oki OCH tagit lite bilder med datan. det kmr några här! :*



The city!!!

Tjoobalooba alla raringar!!!

N
uhar jag nyss kommit hem till yammi från en tur i stan ^^ vi tänkte äta lunch buffe på en sushi restaurang men istället räknade vi alla utländska killar vi såg ( haha skit kul kom upp till typ 200 pallade inte mer sen) o så åt vi på pizza hut o medans vi väntade på pizzorna så kom två polisbilar... undrar vad som hade hänt :S

men iaf killen som serverade oss sa hela tin att pizzorna skulle komma om typ en minut o till slut sa han att han bjöd oss på salladsbuffen och glass till efterätt ^^ riktig glass var det oxå! med grädde, sås o kex :P det fick vi för att pizzorna var s¨sena o så fick vi påfyllning för colan ^^ Yippi!!!

haha en kille som jobbade där sa jag var snygg o yammi bah. neee. senare : han va nog ganska snygg ändå. senare : OMG!!! han var ju skiiitsnygg! jag tror att jag e kär i han
jag: -.- sa ju han va snygg men SÅ snygg va han inte :D hahaha omg!

Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy ♥ ♥ ♥

God Natt

Helloj!!!

i helgen var jag med Tilda o Becca! vi hade skit kul o just det jag färgade håret i... lördags??? ne förresten det var i fredags!!! ja det skulle bli mkt mer blondare än det blev iaf! det blev bara typ en nyans ljusare :( not happy! jag ska färga igen om fyra veckor ^^ yay!!
a men igår sov jag o titti hemma hos becca o vi hade skit kul... MEN! det fins alltid ett men.... vi tänkte ringa till hetalinjeln ( ett på natten ) så vi ringde till ett ställe där det skulle vara grattis, 118 118 (killen som svarade lät skit snygg!) aaa men iaf stälet som var grattis var istället ett ställe som hete dröm dejte typ elr nåt! oops! så vi hade lite kul ringde till olika ställen som inte skulle kosta mkt men tror du inte vi ringde från MIN mobil o vips skulle ringa ett annat samtal så hade mina 150 kr förrsvunnit!!! D: buhu not good at all!!! så passa er om ni har tråkigt o till vart ni ringer!!!
idag hade jag min första jobb dag! det var ruligt! jag sommarjobbar ju i parfymerit o jag fick märka rea varor med en orange prislös lapp som stod i en kista! sen handla nåra saker, snacka ha kul... ja vad mer ska man säga ;) min andra arbetsdag börjar den 14/7! då har jag precis kommit hem från dalarna med Yammi, Becca o Titti!!!
men nu ska jag sova ( kmr säkert sova till ett MINST!!!!)
Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy Love ya ♥ ♥ ♥

Juste ja!!!

P.S.
 kankse ska färga honungsblondt idag!!!!! ^^ (Y)

Storstädning!!!!

 Hellu babes!!!

Håller på o ska storstäda men istället så fick jag syn på mitt smiink o började tänka i black ´n white ^^ hihi
 så här kan det gå när jag har det b.

Nyvaken..... fortfatrande sen tre timmar tbx -.-

Hellu darlings!!!

oki jag har vart vaken i tre timmar ungefär nu men e fortfarande nyvaken trött!!!
har ätit lite frulle ( hihi var lite onyttig med rostat bröd med sylt o marmelad :P yummie!)
o kollat på top model 5, nån salong greja med tabatha o nu e det ellen ^^ hihi känner mig så olat ;)

men btw så vill jag att ni sak söka på backyard barbies på youtube!!! så sjukt duktiga de e o 2 av dem har jag gått i samma klass med ^^ haha var tvungen att säga det!

Nu ska jag fortsätta att lata mig innan jag städar mitt rum o letar efter mina nycklar ( igen), spolar av mig o kanske drar till gymmet.

o ikväll blir det FEST!!! a jag ska inte ha utan jag ska gå på en!!! ^^ hihi ska städa rummet så ordentligt hemma hos mamma så e det större chans att jag kan gå!!!

Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy Love ya ♥ ♥ ♥

Hos Farmor

Hejsan svejsan!!!


idag sov Yammi över hos mig o vi messade med abbe mitt i natten o han e verkligen så sjukt konstig!!! ( Abbe= en konstig kille vi känner!)

vi hade så roligt vi har kommit på en ny dans ( igen) ti´ll låten more! ^^ ska gå över till mina kusiner för en av dem blir åtta idag! Grattis sötnos!!^^

Så just nu e jag hos farmor -.-

Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy ♥ ♥ ♥


Yammi!

Tjingeling!!! :)

nu e yammi här o vi glor lite på herkules medans jag pratar/härmar replikerna! hahaha o jag har inte sett den på länge heller ^^ :P haha nu ska vi göra nåt just in case that u didnt know it så fyller yammi år imorn!

Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy ♥ ♥ ♥

Sommarloooov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

♥Tjolahoppsan!!

YIPPIE!!!!! sommarlov!!! -.- ok vädret e inte det bästa precis men ändå! Jag fick sex vg!^^ sing halleluja! i matte, svenska, teknik, engelska, idrott o bild ^^

Tilda sov över hos mig från måndags till idag men nu har hon gått hem o så kmr Yammi om ett tag ^^
nu ska jag kolla på några vampire diaries avsnitt ^^
Toodaloo kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy ♥ ♥ ♥

Shopping!! + skolavslutning på tisdag!! ^^

Hejsan hoppsan!!!

som ni alla vet så sjöng jag solo de tv å första verserna i sången vill ha dig med freestyle...
det var jättekul MEN!!! det finns alltid ett men... jag sjöng för fort! så på den andra konserten närr vi hade kommit in i refrängen så hörde jag att jag var hmm ska man säga typ två meningar före??!! usch jättepinsamt!!!
men aja... kul var det iaf!
på lördan åkte jag o yammi tbx till tyresö o gick på fest!!! jättekul! sen på lördan fick jag pengar av pappa för att jag hade jobbat och till telekort och sommarbusskort! när jag skulle köpa busskortet så vart jag skit sur för att de hade höjt med 90 spänn!!! haha han i kassan såg det o såg liite skraj ut! :P ^^ hihi så kan det gå men iaf...
vi åkte hem o packade om, jag var tvungen att städa på ett place o sen kom becca o möte mig o så åkte vi till årsta till titti!
det var asnais jag tog miitt första dopp (bara lite pinigt??)o det var sjukt kallt! sen lagade vi mat o cyklade lite o mm. ^^ idag var jag o pappa i nacka forum o handlade skolavslutnings out fit!! skit fint! ska se om jag kan lägga upp bilder sen!
Kramizar et groses bisous / Mandy Pandy ♥ ♥ ♥

heeeej


Hej sötnosar!
så ledsen att jag inte skrivit på hundra år :(
under tiden som kjag inte skrivit så har jag haft lite sleepover med mina tjejkompisar o isaaaak <3 ^^ skitkul, städat, sovit på matten ... dsen har jag gjort massa saker som jag inte kmr ihåg :( joo juste i helgen var jag i tyresö med yammi hos hennes morbror ( han e 17) o hennes mormor ^^^det var azuum!!!!! tänkte blogga då men yammis data e zaiko! o med helgen menar jag ju torsdagen, fredan, lördan, söndan o måndan då vi var på vasa gatan där det var uppträdanden ^^

i tisdags förra veckan var miin allra sista skoldag med lektioner!!! jag är med i skolans vårshow our own way ^^ så vi har övat och den här veckan har vi redan haft tre shower, vart ledig idag ( igentligen halv studie dag/ profildag men vår profil blev att öva sångtexter man inte kunde!!!) o imorn ska jag sjunga solo de två första verserna i vill ha dig med freestyle men en långsammare verision :S titti o becca ska sjunga de två sista verserna o kören tar refrengerna!! ^^ skiitnervös asså!

i helgen ska jag o yammi tbx t tyresö för det egårdsfest där då!!!! på fredag e det palestina tema o på lördag typ marocko ^^ o sen på tisdag slutar vi!!!! YHIPPIE KHAYAY!!!!!!

nu ska jag klippa i min tröja som jag fick av skolan där det står our own way på baksidan! skiit ful o tajt i halsen!!!
Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy ♥ ♥ ♥