Senaste Inlägg

Rubrik..................?????????!!!!!!!!!!

Hello everybody!!
Idag har det bara vart skola och troligtvis ett missförstånd mellan två killar och mig=/
annars har det vart ganska lugnt, igår var min familj på millas och åt, jag åt biffplanka(mums) men jag åt typ bara halva haha, men i alla fall så flyttade vi ut min soffa i rummet hos mamma och idag har jag ställt  in en säng med två xtra madrasser på så den e hyfsat hög nu=P jaaa nu måste jag gå och natta brollorna de måste sova!!!!! men den ena gnäller hela tin om att han ska vara vaken tills mor vår kmr hem ( hon e i stan på nån sak) så jag håller på att få rådamp på han.............men han ger sig nog måste dra nu
Kramizar et grouses bisous/ Mandy Pandy <3 <3 <3

Flytting lytting....

Hello allihop!!!
jag har precis ätit mat och fikat efterrätt.. det blev kladdkaka och maräng/rabarber paj=P mums!
igår var jag, yammi o tilda på kina resturangen i centrum.. Tilda åt en stor glass med choklad sås o jag o Yammi åt friterade bananer med glass o sirap=P mums!! yammi drack lite vatten, jag en liten fanta o tilda en stor cola..... det var skiiiit dyrt!!!! en stor dricka kostade 25 kr.!!!!!!!!!!!! o en liten 15 kr!!!!!!!!!!!!!!!!! skiiiiiiiiiiiiiitdyrt asså!!!!!
men aja vad ska man göra.... men i alla fall så har vi hållt på o flyttat idag! jag fick hjälpa till att bära upp saker till Johan o farbror henry! det var jätte tungt!!! men jag hade bara min säng, stereo, nattduksbord o 6 lådor! jag blev klar med mitt rum först , men det e inte helt klart för det e några möbler kvar o jag ska få en tv som man kan vinkla, en stor bokhylla som pappa ska bygga om till ett sminkbord o så en myshörna med en tjock matta, stora kuddar o filtar! det kmr bli jätte mysigt!!
sorry att jag intehar lagt ut bilder men jag ska göra det så fort jag hittar sladden til kameran!!
Kramizar et grouses bisous!!/ Mandy Pandy!!

China lestaulang i centlum......

hello!!
jaa jag o Yammi väntar på Tilda för vi ska gå på Kina restaurang o fika men hon har inte kommit än.... så vi funderar på att burja gå o sen får .... men nu ringer hon så nu ska vi gå hem till henne!
Krmaizar et grouses bisous!/ Mandy Pandy <3 <3 <3

Jahap...

Hello !
jaaa vad sak man skriva om idag då???
jo vi var ju som sagt på moderna muséet, eftersom det var profildag.
Affären där hade jätte roliga saker!!! men jag orkar inte skriva vad de hade så ni får ta o pallra er dit själva!!
och det var en skiiiiitsnygg kille där som var typ guide elr nåt! o han visade runt några dagis ungar o en av lilltjejerna tyckte han var så söt elr nåt  så on höll honom i handen<3 haha det var jättesöt!
jaa men ialla fall så blev vi guidade av en gift tjej som hette Paulina typ aa o så fick göra konstiga övningar som att t.ex. trucka kroppen mot en vägg o låtsas att vi gick igenom:S det var lite skumt! aa sen fick kolla på målningar av piccaso och Matisse/Mattise m.f. o en av tavlorna var gjord av en fransman (konstigt) som hette Dale elr liknande som hade gjort en cool målning av en man som satt i frieri ställning med bara en skjorta o en väst på sig (men man såg honom från sidan/bakifrån) o hans ena arm var soom en spjutspets och pekade in mot målningen och hans andra arm var bar på något som skulle kunna vara ett äpple elr huvud man fick tolka det hur man ville. Han hade inga ögon, inga öron hål och han log men hade inga tänder. han hade en keps på huvudet men själva kepsen var jättelång och låg på en träkryka i ena änden och man såg hans rumpa och ena skinkan var skiiiitlång och änden hängde oxå på en kryka..... skitskumt o den som målade den målade sin pappa om hur han tolkade honom o då gjorde fadern honom arvslös. men det var krig när de här hände o när konstnären var liten fångade de hans pappa o de satte ett äpple på sonens huvud och gav fadern ett armborst o tvingade honom att skjuta ner den från sonens huvud, om han inte gjorde det så skulle de döda sonen. men om han lyckades så skulle de båda släppas. men de klarade sig.
jaaa nu måste jag gå för att hjälpa farmor skära kyckling som ska ställas på bordet. hat just fixat sallad o började gråta av rädlöken!! o jag har bara gråtit tre gnr när jag skurit lök o det har jag gjort många gnr!! så jag tycker att rödlök e värst men jag måste dra nu!!
Kramizar et grouses Bisouse / Mandy Pandy <3 <3 <3 <3  

BTW

så ska jag ta o fixa min kamera sladd så att jag kan lägga ut bilder!!
Kramizar et Grouses bisouse//Mandy Pandy

Fikat TVÅ gånger idag...

 Snork..... usch jag har ont i magen och så är jag jättetrött!
Jag har ont i  magen för att jag o Yammi var hemma hos morsan o vi bakade choklad bollar(haha har gått runt o sagt ckoklabullar hela dan haha) o vi rullade inte ihop dem utan åt dem bara sådär o det e inte lika gott...... o nu har jag lissom ätit sockerkaka o jag hade redan ont i magen! och jag är trött för att jag knappt sovit 6 timmar  inatt! jag hade M.V. så då tog jag en ipren och två alvedon( nej det e inte farligt min mamma e sjuksyster o säger att det e lugnt!) med en varm vatten flaska på magen.... samtidigt som jag kollade på brittska serier från 70/80 talet!skit kul så jjag la mig efter tolv o skulle upp 6 för att möta yammi vid konsum! håller på att somna!!zzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
men jaja sak hem till pappa snart så måste sluta skriva..... juste imorn har vi profildag så vi dramater ska till moderna muséet. jätte kul det finns ett rum med ett bord med A4 ark på o ett annat med en stol med ett cykeldäck över!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaja ska sluta tracka nu ska ta o tracka Yammi istället hehe...
Kramizar et Grouses bisous! / Mandy Pandy <3 <3 <3