Senaste Inlägg

Chill....

Shoo!
igår hade pappa två födelsedagsfester. det var ganska nais och han fick en massa krukväxter....! det var nog tio stycken tror jag! haha det var så mkt så jag fick två stycken i mitt rum! hihi det var ganska trevligt faktist. nu kommer det två andra gäster som inte kunde komma igår :P
idag ringde yammi mig från Thailand!!! on sa att hon hasde kommit fram och att de skulle äta middah och det var kanske en timme sen :P yammi sov hos mig från fredag till lördag så då kollade vi på massa filmer och dansade mitt i natten på min säng!! :P det var fett nais men vi vaknade halv sju och sen somnade vi om efter ett tag men vaknade 8 för att yammi skulle vara hemma vid nio så att de skulle hinna klart med allting! :/ men nu måste jag chila iväg:)
kramizar et grouses bisous / Moi <3 <3 <3

Farsan Grattis!

Wazup!!
just nu e jag hos min farmor för min nisiga pappa fyller år idag! :D ( nej pappa bor inte hos sin mor!)
idag har vi haft frinåntingdag! så då var jag på karbin i västberga! (klättring) det var jättekul men ändå lite läskigt! när jag hade klättrar på tolv metersväggen (!) så stannade jag typ tio meter up för jag fick panik och hittade inget grepp! (:O) så jag fick hoppa ner o sen på marken skakade jag! det kanske var för att jag var ovan elr nåt.... -.- men aja det var azum!! men killarna som var där var schyssta o han som jag hade med tolv m. väggen bah: vi sätter den där nästa gång! men så kom han på vad han sa o typ : jag menar du sätter den nästa gång o så började han mumla. hihi det var kul o en annan kille bah : aaahh vad heter du då? jag bah: amanda.. han bah: aahh trvligt trevligt.... ?????? jag bah mmmmm.. haha det var fett weird o sen var det en tjej som ville ner han bah: nej du ska upp först annars släpper jag inte ner dig! haha shit vad vi garvade!!!!! haham en måste gå nu
Kramizar et grouses bisous/ Moi ( Grattis farsan!!)

Glad alla hjärtans dag!!!

Tjenixen!!
Grattis på alla hjärtans dag!!!!
om ni har tänkt skicka blommor kommer här lite "translate":
Färgers betydelse:
Blå: jag vill bli vid din sida intill döden
Röd: jag räknar dagarna tills vi möts
Vit: jag tror på din ärlighet
Mörkröd: jag saknar dig så
Lila: jag önskar dig lycka och välgång i livet
Orange: jag är din trogne vän
Gul: du är solen i mitt liv
Rosa: Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet

Siffror:
En: du är allt för mig
Två: jag vill resa bort med dig
Tre: jag vill träffa dig igen
Fyra: jag högaktar och tackar dig
Fem: jag vill göra allt för dig
Sex: Jag tror inte på dina löften
Sju: jag älskar dig
Åtta: jag är din tills döden skiljer oss åt
Nio: Jag vill vara ensam med dig
Tio: jag vill gifta mig med dig

Om ni vill veta mer så får ni gå in på www.brollopstorget.se :) där hittade jag det här!!

Don´t worry.... be happy!!

Tjenare tjenare allehopa!!
den här helgen började tyyp skiitbra asså!! som alla vet så var det snökaos i fredas och min brollas taxi kom inte så jag kunde inte gå när jag skulle gå men så får man sms från skolan och: TADAA!! så behöver man inte traska iväg till skolan för den var STÄNGD p.g.a. snökaos!!! så Yammi kom hem t mig men skulle gå för hon fick inte stanna kvar :( men becca kom hem till mig så jag blev inte helt ensam! sen på kvällen var det tjejkväll på parfymeriet ( vi hade nagelkväll, vi fick lära oss mer hur man vårdar dem etc.) sen har becca sovit hos mig hela helgen men idag stack hon iväg på konfan! så nu e man hemma hos farmor ^^, men iaf så undrar jag om det bara var jag o becca som rästade på babsan i lördags??!! det var hundra år sen man kollade på melodifestivalen så jag hajade inte riktigt om hon/han kom med elr inte ( eftersom vi bytte kanal är de sa om babsan kom vidare elr ej!) men nu ska jag göra lute annat och som vanligt har jag skrivit skit mkt!!!
kramizar et grouses bisous/ Moi!! <3 <3 <3

Halv studiedag!!!

Tjenixen allihopa!!
igår sov Becca över till idag! yammi kom hem till mig ( vi skulle mötas vid konsum men vi var så segaså hon kom hem till mig!) o sen hann vi precis till läsningen! efter det hade vi B-språk och sen idrott. Efter idrotten hade vi mulltiplikationsprov som gick på fem min och sen slutade vi!!! då följde yammi med mig hem o då hängde vi upp en filt på väggen och pluggade!! nu ska jag fixa i ordning mina naglar!!!
kramizar et grousses bisous// moi! ♥ ♥ ♥