Senaste Inlägg

Party!!!

Halloj!
I går till idag så hade jag tjejkväll med Becca, Yammi, Titti och Moa för att lära känna henne bättre=)
Men tyvärr så var hon tvungen att åka men det var kul så länge det varade=) men de andra sov över hos mig så jag ska berätta vad vi gjorde=)
Till middag åt vi grillad fläskfile med potatisgratäng och dragonsås, till efterrätt vit choklad mouse toppat med hallon=P dricka: hallon bål och läsk=)
Vi körde SKP för vi kom inte på något annat och göra och det fett kul men jag tänker inte säga vad vi gjorde för det é lite taskigt att berätta=)
på kvällen när Moa hade åkt iväg så gick vi och lade oss för att sova i en timme men vi somnade alldrig för vi gjorde masssage tåg och messade och pratade hela tiden men så efter en timmwe så gick vi upp och kollade på my sisters keeper. den é väl hyfsat bra men den é ganska sorglig. många tror typ att bara för att en film är sorglig så är den en av de bästa filmer personen har sett men jag gillar inte sorgliga filmer förutom Titanic=)
men alla har sin egen smak=) nåväl medans vi kollade på filmen åt vi en andra portion mouse och becca o titti gick ner till köket för att kolla om det fanns någon fläskfile kvar men det gjorde det inte för pappa hade kört bort det till några andra nämligen min mamma som inte kan grilla för att vi bor i lägenhet!
sen gick vi och lade oss kl 02.00 ungefär och sov i fem timmar för titti vaknade och yammi sov på hennes täcke för becca o titt hade delat täcke så då vaknade alla så då gick vi uppp och kollade på children of the corn!! OMG den är skit äcklig och läskig!! USCH ett tips e den om ni vill hoppa till av chock!! jaaaa nu måste jag gå och fixa mitt rum så att jag kan skissa på mina väggar för att jag ska måla årstiderna i mitt rum=) längtar!!
jag kmr att lägga ut bilder från tjejkvällen sen=)
ciao! grouses bisouse // moi <3 <3 <3

Om helgen=)

Salut allihopa!!
på lördags morgon så åkte mina kompisar i skolan till ett konfirmations läger på Graninge stiftsgård=)
men det gjorde ju inte jag för att jag tror inte på den kristna religionen utan jag tror på en annan nämligen sista dagars heliga.... så jag fick inte följa med men det var kul hemma ändå -_-...
ok kanske inte världens roligaste men det var OK. på fredagen när jag var klar i skolan så gjorde jag.....ehhmmm..... öööhhh.....(tänker).... OK jag har typ minnesförlust...... NEJ!!! det har jag inte för jag kom just på det! jag var kvar i skolan med Yammi för jag var tvungen att göra klart min hemkunskap( man ska skriva om alla .... mat grejsimojser..) för den skulle in den dan! så Yammi snodde min jacka och typ somnade i den medans jag pluggade...! sen när vi skulle gå hem kl. 17.30 så slår min mamma följe med oss för hon hade vart i centrum och handlat taco sås mild och medium.
sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och höll typ på och somna och sen kvart över sex så steg jag ur, klädde mig i jeans från JC, svart linne från Cubus och en cardigan från Ginatricot.
så tog jag med mig taco såserna och knallade över till Karin! Karin är en vuxen människa och ne utav ledarna i unga kvinnor ( en grupp i kyrkan som alla tjejer som har fylt tolv är med i tills man blir 18 år). Vi i unga kvinnor skulle ha Taco kväll så då skulle jag ta med mig taco sås. jag äter faktiskt inte tacos så jag åt nacho chips med tacosås i gräddfil med gurka. sen när jag kom hem så blev det våfflor.
Efter maten så satt vi i en cirkel och så fick vi ta en eller två godisbitar, men vi fick inte äta upp dem! oc hså skulle vi berätta en elr två saker om oss som var bra! och det är ju fatiskt lättare att komma på dåliga saker än bra!
oc hsen efter det så fick vi lappar som det stod: mitt största intresse... något som jag tycker är jobbigt.... Något som ingen vet om mig... och sist så stod det:så här ser mitt liv ut om tio år....
jag fyllde i : mitt största intresse är att läsa och att planera min framtid. Något som jag tycker är jobbigt är att mina kompisar hackar på mig och när de säjer att mina föräldrar kommer närmare varandra. så här ser mitt liv ut om to år jag har en jätte fin fyra och har jämnt middagar med vänner.
Sedan så var klockan halv nio så då fick vi gå hem så jag slog följe med några andra ledare som bor i samma område som jag.
När jag kom hem så åt jag våfflor och satt lite vid datorn och så tror jag att vi åt lite choklad och kolade på TV.
På lördagen så gick jag upp och satte mig vid datorn, åt frukost, dansade dansmatta för att jag hade mensvärk som var som pesten, och fixade till rummet och gjorde min hemkunskap läxa som inte blev klar coh så på kvällen så kollade jag och mamma på en film som heter King nånting som är en komedi som gick på tv och efter den så kollade vi på Pretty Woman (älskar den filmen) och medans vi kollade på filmerna så hade vi gjort varm oboy som vi hade kokat och lagt i marsmallows och herre min skapare det fett jobbigt att dricka för det var så sött och mäktikt så jag är fortfarande hur sugen som helst på ananas och apelsin....mmmmm... sen i söndags så var det en tråkig dag ( mensvärk igen) men Yammi hade kommit hem från konfa lägret så jag var sysselsatt med att lyssna på när de sprang runt i Graninge och gick en Spökrunda och såg en människa som de inte kände igen med mera =)
usch jag har jätteont i ryggen så jag ska sluta skriva nu=)
hoppas att ni hade en bra helg:P ska gå nu!

kramizar et grouses bisous // Moi
P.S det går rykten om att råttorna kommer upp ur toalletten... tror ni på sådant?... det borde ni gör a för det är sant!! min svenska lärare Gun är en väldigt sanningsenlig person och hon berättade för mig och Yammi i fredags att hon skulle gå in på en toallet i skolan och så på toalettsisten satt en minst 30 centimeter lång RÅTTA!!! och när den såg henne så hoppade den ner I toan!!!! äckligt va!!! Så hon lade på en massa saker för toalocket och gick därrifrån!! så passa er när ni går på toa!! det kan komma en iten otrevlig överraskning när ni minst anar det!!! D.S

salut!

Bonjour!!
Halå! Jag e med Yammi just nu och vi har just varit i handen centrum.Yammi köpte en mösssa på gina tricot... vi har jyst kommit hem till yammi och vi håller på och chattar med christoffer -_- ska gå och hjälpa Yammi med hennes blogg =) den heter www.yammis.blogg.se  gå oc hkolla där=) ska dra nu ciao=)
kramizar et grouses bisous / Moi <3 <3 <3
yammi har provade en lika dan tröja som jag har ^^min nya skjortaskelisarna idag XP i vintrastindra i vintras=)