Senaste Inlägg

Jullov!!!!!!

helloj allihopa!!!
idag hade vi de två sista föreställningarna med skolan!! den första konserten började typ halv tio och då var en tjej som skulle sjunga sen så när hennes låt skulle börja så fick två killar i nian hoppa in men hon kom precis då så de fick dansa istället X) haha det var jätteroligt men det var ganska bra ändå =) då var det 6:orna och 7:orna kollade sen typ elva började den andra konserten där det var 8:or och 9:orna som kollade =)
och som jag berättade tidigare inlägg så fick jag smycken o jag hade på mig örhängerna o tror ni inte att jag håller på och pillar på dem så att ena pluppen åker av och hamnar UNDER läktaren????? så jag orkade inte gå ner och hämta den för jag skulle ändå inte hitta den....:( men aja vad ska man göra jag har flera pluppar=)
idag fick vi oxå våra betyg!!!!! jag hade nästan alla G..... förutom i biologi, engelska, idrott och teknik för där fick jag VG!!!!!!!!! jag är grymt stolt över mig själv så när jag kom hem så firade jag med lite julmust och två apelsiner ( från Spanien såklart mums!) !!! nu måste jag fixa klart lite våffelsmet =)
Kramizar et grouses bisous / Mandy Pandy <3 <3 <3

Tjenare

Hejsan svejsan allihopa!!!
Just nu håller jag på och messar med Yammi och skriver det här =) ledsen att jag inte skrivit på yup skitlänge men jag ska börja skärpa mig =) förra veckan började vi med våran julschow ( med skolan asså) . det är en massa tjejer i kören och typ fem killar som går i nian och dem e med för att de kmr få mvg i musik då haha :P men det är ganska kul och förra veckan hade vi fyra förreställningar på två dagar och aulan var typ helt proppfull men idag hade vi bara en schow och eftersom det varproblem med bussarna så  kom det bara tjugo styckon från en skola ( vi bjuder in  skolor på dan) och dessutom  så saknade vi några sångare så på en låt hoppade två killar och en tjej in.. det var faktist inte så dumt haha. men sen var det en kille som kastade en snöboll på Yammi och då skrek hon till, lyfte på ena benet och hade händerna för ansiktet och då håller killens kompis på och härmar henne så fort han ser henne typ =)haha men i alla fall så var vi i handen  och då handlade yammi en tröja och jag köpte en likadan och ett par tights o ett par byxor =)
och i lördags fyllde jag år så då fick jag 800 kr present kort på Gina tricot, scrapbook kit med kort på mig som liten sen dan efter hade släcktskit så då fick örhängen med halsband, kudde, lösnaglar med ed hardy design på, nagelbalsam, massa nagel saker och handduk, en bok, fin prydnadssak, blomma, punkskor... det  var det o Yammi sov hos mig hela helgen... sen fick jag två filmer eclipse och en dubbelsak med tom cruise. sen kom tilda hem till mig.
nu har jag plågat er väldigt mkt så nu ska jag gå haha kramizar et grouses bisous / moi <3 <3 <3

Kläder...

Hello!!
Jag vet att det var skit länge sen jag skrev och det är jag verkligen ledsen för =( men i alla fall så åkte jag, Yammi, Becca och Titti till Handen! Titti skulle klippa sig men vi andra skulle schoppa förutom Yammi som skulle göra det idag men det blev lite förhinder...men i alla fall så kom Emma och mötte oss och så fick jag pengar av pappa!! Jag köpte en jättesnygg BH, en svart tröja från H&M och ett par skor från Skopunkten tror jag... sen i centrum så köpte jag ett svart diadem och ett lila glittrigt nagellack! sen när vi åkte hem med tåget vart Yammi dödshotad!! På väg till tåget så stirrade en kille på henne med värsta mördarblicken och sen när vi hade satt oss hade han stirrat på henne IGEN och sen när han vände på huvudet så visade han en pistol mot pannan och låtsades skjuta TVÅ gånger o sen när han satte sig med sina kompisar så glodde han på henne igen!!!! J***a pucko!!!! J***a rasist!!!! Usch jag blev skitsur o skulle gått dit och klappat till honom men det fick jag inte...... ni kanske tänker " men asså OMG vad dem överdriver folk gör så hela tiden!!" men asså det är allvarligt!!! Alla tänker typ " men om jag blir överfallen så sparkar jag snubben mellan benen o sen springer jag!" men det funkar inte så för på karate träning så får man ju lära sig att försvara sig och då visar tränaren hur det går till och det går jättefort så ligger man på marken och kan inte göra nåt!! jätte många tjejer som VET att det bara är på låtsas börjar gråta för att det är så läskigt!!! och tänk om den där J***A rassen hade gjort nåt hade det ända man kunnat göra typ att skrika!!! elr swpringa om man kan!!! så tänk på det och POLISANMÄL om nån blir hotad elr överfallen!!!!
 Kramizar et grouses bisous / Mandy Pandy!!
P.S. OMG Yammi sov hemma hos oss och skulle väcka mig hela tiden för att hon var hungig!!!