Senaste Inlägg

Sooryy

Hejsan hoppsan!!

Jag är sååå ledsen att jag inte har skrivit på länge men jag har haft så fullt upp! :(
Iaf... Just nu siter jag i kärnhuset och ska komma på vad jag ska plugga med... jo jag ska nog ta och plugga lite franska, eftersom vi har läxa i det tills imorn:/ sen har vi ju haft prov idag som gick ganska bra och imorn har vi NO prov i.. ehhhh.... nånting nånting typ. vi har faktist en jättedålig lärare i det som låter täppt i näsan och pratar om nåt som ingen ens har sagt till honom!
i förrigår så skrapade jag upp min stackars stortå så att massa hud lossnade( jag vet fräscht va??) o så sov jag hos becca... tidigare i söndags så konfirmerade sig becca,titti och yammi <3! så jag var först hos tittis fest sen beccas och till sist såå sov Becca, yammi o en kile som heter isak över hemma hos mig! det var jättekul!
i morron kmr det några kompisar från norge som ska gifta sig o sen på lördag ska jag, becca, titti o isak hem til yammi för att äta grilat , glo på majbrasan o sen sova över!! det blir knytkalasså jag ska ta med vit choklad mousse topat med hallon!! jag ska ge er receptet senare!!
Kramizar et groses bisous/ Moi ♥♥♥ P.S. jag var just på en tjej grupp sak som heter ellen för tjejer i åttan i vår skola så vi slapp NO och idrotten!!! skiiitkul!!! D.S. :)

Sista dagen på prao...-.-

Go´morron alla otan ungar! ;)
Det är sista dagen på praon vilket är samma som sovmorron!! usch upp klockan sju varje morron... Igen! -.- som alla ser är det ju absolut världens vackraste väder... typ.... elr... inte. Blä typisk april väder! än så länge har jag bara sett ett april skämt som jag kmr berätta om senare ikväll för det blir inge kul om man får reda på skämtet för då går man inte på det!!! nu ska jag dra!!
kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy