Senaste Inlägg

This is me in my liquor store blues...

Tjena köttbullar!!
jag lyssnar på Bruno mars liquor store blues just nu med andra av mina favvisar! :) jag lagar även hemmalagade köttbullar! utan recept!! OBS jag har gjort detta tidigare med samma "recept" o de blev fabolouse!!!! med sås o ris elr  egentligen ska det vara potatismos!! inget fusk med nåt!!! kanks eskriver "receptet" senare.... om ni e snälla!!!! nu vart det en annan låt som är Michael Jackson med smooth criminal!! <3 adore!! nu ska jag laga vidare!
kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy Ciao! ♥ ♥ ♥

Btw

BTW ni har väll sett en del av vår sminkets mode?? grå ögonskugga runt ögonen, rosa läppar o missamatchande naglar som är gula men i mitt fall orangea som e skiiiitsnyggt!
Ciao

Sjuuuuuk jag var

morsning korsning!
Sorry att jag ingte skrivit men jag har vart sjuk och inte riktigt känt för att skriva :( men nu är jag ttyp frisk iaf men M- värken går inte över!  imåndags gick jag ut med yammi som oxå var sjuk o vips så mådde vi bättre, inte friska men bättre! vi gick o åt på millas ( elr rättare sagt JAG åt) och sedan gick vi till stora lekparken o satte oss på en stor sten o så dansade vi i lekställningen :) haha det var fett kul! sen satt vi o pratade bara o hittade på ett märke men när vi skulle hämta papper o pennor så var hennes föräldrar hemma o sa att hon inte fick gå ut =( det är lustigt föräldrar säger att man ska gå ut o ta frisk luft men när man gör det så måste man gå in! jaja  men iaf nu e jag tbx på praoen o min kära praokollega kmr vid lunch!
Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy♥ ♥ ♥

Singel... igen

tjolahops!
så var man singel igen! jag var hemma  hos honom igår o det var kul o trevligt men det clickade lixom inte :/ så jag funderade på att göra slut för att det inte funkade men han hann före o sa att det vore bäst om vi bara skulle vara kompisar o jag höll fullständigt med! men jag tror att jag förblir singel ett tag till igen!
kramizar et groses bisous/ Moi ♥ ♥ ♥

Freeeeedaaag!!!

God morron alla sötnosar!!
än har det inte hänt nånting.... o jag menar verkligen typ ingenting!
men ska träffa B-vännen efter jobbet o på nåt sätt är jag inte lika nervös nu som tidigare :/ men jag säger inte att jag inte är det för det är jag!! Jag ska ju lixom lära honom att dansa till låten low med flo rida o den är asbrra!!!!om jag har tur så  funkar hans fifa spel oxå! =) haha oki nu kanske jag verkar töntig men det är bara en del av det vi ska göra.. ;P haha misstolka inte!!!
Kramizar et groses bisous/ Mandy Pandy

nervös.....

shosan hejsan alla nätsurfare!
Jag pratade med the guy with big B igår ( elr messade) och vi pratade om allt möjligt och sen ringde ju mamma för hon hade fått reda på att jag har pojkvän via facébook! så hon hade en 20 minuers prat om vad som var rätt o så ville hon ju träffa honom!!!! NO WAAAY!!!!!!! men iaf efter det så fick jag ont i magen och så hatar jag mitt sms vibbb!!!!! men aja dt går nog över till på fredag elr så håller jag på att bli sjuk...... men det tror jag inte!
nu kmr det kunder så jag ska gå som vanligt!
Kramizar et groses bisous/ Moi ♥ ♥ ♥

pojkvän

Wazup!
Igår fick jag tydligen en pojkvän o försst trodde jag det var på skämt men neee då nu ska vi träffas på fredag o jag e så j*****a nervös!!!!! OMG!!!! jag har bara träffat honom en gång tidigare förutom i skolan men aa nu måste jag kila det kmr kunder!
Mer info later!
Kramizar et grouses/ Nervösa Moi!♥ ♥ ♥

Prao 4 timmar senare

Shooo!
Vi har just skyltat om och nu hjälpte jag just till att göra en ramp-.- ingen aning vad hon skulle göra med den :/ men det e nais här =) har prismärkt kläder o sånt =) ska dra nu.... igen =)
Kramizar et groses bisous/ Moi♥ ♥P.S. de har den här scarfen :)

Prao :)

shooo everybody!
Jag ska snart iväg på prao! :) det är  i centrum i en klädboutiqe! det är aaas skönt att slippa skolan i ara två veckor , men jag tycker att praoen borde vara längre :/ men aja jag ska gå halv och jag har just gjort i ordning håret och matlådan! :P i helgen sov Becca över och vi hade det azuum!!
men nu ska jag kila så hare gött!
Kramizar et groses bisous / Mandy Pandy ♥ ♥ ♥

städat....-.-

shoooo allesammans!
jag vet är ledsen att jag inte skrivit på ett tag men jag vet inte om ni fick mitt inlägg som jag la ut i veckan..... iaf i måndags hade vi studiedag och jag sov hos becca..... neeej jag sov hos becca förra veckan.... elr??? joo för då kom yammi tbx från thailandmed en azum ed hardy keps till mig!! men i förrigår var jag och pappa och schoppade åt mig i nacka forum!! jag fick ett par jeans, en vårjacka, converse, två tröjor o en F jacka! jag har nyss kommit hem från pappa, jag har nämligen städat hela lägenheten och för det får jag 150 kr i veckan!! nästa år har nämligen jag, becca, yammi och titti åka till thailand så vi måste börja spara moneeey!!!
nu ska jag kila iväg så ni får ha det så braaa!!
kramizar et groses bisoues/ Moi <3 <3 <3